TOTUL DESPRE MAIB LIBER

Pizza, hamburger sau chebap? Localurile care ți le servesc… acasă

734 vizualizări

Dacă încă nu ești pregătit să mergi la un restaurant, iar pofta de a mânca ceva rapid, gustos și comod nu-ți dispare, localurile tale preferate și-au adaptat modelul de activitate și îți oferă aceleași „plăceri nevinovate”, așa cum îți convine. Fie că alegi să comanzi acasă ori vii să iei mâncarea la pachet de la ușa restaurantului, îți poți menține obiceiurile alimentare și împlini poftele. Pizza, hamburgeri sau chebap – LiberCard are mai mulți parteneri care sunt gata să ți le livreze în condiții sigure, iar tu achiți nota de plată în rate, fără un leu în plus.

Mamma mia! Dacă îți este dor de pizza delicioasă coaptă pe vatră, pizzeria Corso ți-o aduce acasă, iar dacă ai chef de o plimbare, o poți lua direct de la intrarea în local. Alege să comanzi din 30 de feluri de pizza, preparate din ingrediente selectate cu grijă și combinate cu gust. În meniu îți vor face cu ochiul și alte bunătăți, iar comanda o poți face pe www.corso.md sau la numărul de telefon 022 23 21 22.

O pizza gustoasă poți comanda și de la Pizza House. Restaurantul propune un meniu divers cu pizza italiană autentică, pe care ți-o livrează sau, dacă vrei, o iei de la adresa localului. Comanda o poți plasa la numerele de telefon 022 90 80 80, 078 90 80 00.

De la restaurantul de tip familial Casa Della Pizza, alegi din peste 35 de feluri de pizza coapte la cuptorul cu lemne. Pe lângă meniul divers, poți selecta și ingredientele cu care vrei să-ți garnisești propria pizza. Pentru întreaga familie, optează pentru o pizza gigantică sau măsurată la metru. Localul face livrări atât în Chișinău, cât și la Ialoveni, iar comanda poate fi realizată pe www.casadellaapizza.md sau la 068 840 830.

La Burger Craft, alături de carnea suculentă de vită, hamburgerii conțin verdețuri, ceapă marinată, cașcaval și alte ingrediente gustoase în funcție de specialitatea pentru care optezi. Iar opțiunea „Creează-ți burgerul” îți testează creativitatea, pentru ca în final să te alegi cu un produs unic, perfect pentru tine. Comanda o poți face la numărul de telefon 079 33 80 00 sau pe https://burgercraft.md/ro. Poți lua hamburgerii și de la adresa localului, dacă vrei să ieși sau locuiești în zonă.

Iar de la Mr. Pub’s poți comanda atât hamburgeri, cât și chebap. Un hamburger consistent, gătit din produse proaspete, îți oferă o senzație de sațietate pe mult timp. Poți alege și o bunătate de chebap, preparat după rețete originale turcești – cu carne de pui, porc sau miel. Dacă ți-am făcut poftă, comandă la 0696 69 764.

LiberCard îți oferă 1 001 posibilități nu doar ca să mănânci tot ce vrei, dar și pentru a face cumpărături oriunde și oricând.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi cardul gratuit pe www.libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Odată ce îl ai în buzunar, ți se deschid ușile a zeci de localuri unde poți comanda mâncare gustoasă și gătită rapid. LiberCard are o listă generoasă de parteneri care îți pot oferi toate acestea, dar și multe alte opțiuni – toate în rate. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și ai parte de confortul pe care îl meriți. În plus, ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația specială MAIBank, care te va ține la curent cu banii disponibili (banii pe care îi ai cont), cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate – în rate fixe și egale.

 

 

ALTE POSTĂRI