Всё про LIBERCARD

Ritualurile tale de frumusețe se schimbă? Iată soluții prietenoase pentru vară!

779 просмотров

În ultima perioadă, pe timp de carantină, nu prea ai obișnuit să apelezi la produsele de make-up sau chiar ți-ai schimbat radical ritualurile de frumusețe și îngrijire. Fie că mergi deja la serviciu, muncești de la distanță sau îți petreci majoritatea timpului acasă, la începutul verii colțișorul tău de frumusețe are nevoie de o reînnoire, iar tu – de o reinventare. În acest sezon sunt în trend look-urile fresh, îndrăznețe, dar în primul rând se poartă un ten strălucitor de sănătos. Partenerii LiberCard ți-au pregătit o listă cu produsele must-have în trusa ta, pe care sunt gata să ți le livreze acasă, respectând toate măsurile de siguranță, și pe care le poți plăti în rate!

Lucrezi de acasă?

Femeilor pentru care #staiacasă înseamnă #muncăladistanță, în fața calculatorului și conferințe video interminabile, le recomandăm câteva trucuri ca să arate impecabil pe orice ecran:

Iluminator

Pentru un joc de lumini și umbre, iluminatorul este unul din produsele esențiale din timpul verii. Pe lângă faptul că va crea dimensiune anatomică și va accentua trăsăturile într-o manieră naturală, evidențiind pomeții, tâmplele, arcada, maxilarul și puntea nasului, pielea ta va căpăta un finisaj proaspăt și natural, datorită pigmenților reflectorizanți. Pentru un look chic încearcă iluminatorul „GOSH Lumi Drops” de la Gosh-Shop.

Balsam de buze cu nuanță

Balsamul de buze cu nuanță fină „DHC” este un produs fantastic, care își ia în serios misiunea – un aspect natural deosebit și hidratare intensă. Se potrivește perfect pentru utilizarea zilnică și nu ai nevoie neapărat de o oglindă. Poți comanda balsamul colorat și alte produse pentru îngrijire de origine japoneză „DHC” de la partenerul LiberCard, Sakura Beauty Shop.

Vopsea de păr

Indiferent dacă ai parte de ședințe video sau pur și simplu lucrezi la calculator, nuanța părului nu trebuie neglijată. Tonarea, vopsirea sau acoperirea firelor albe te vor face întotdeauna să te simți mai încrezătoare. Pentru a avea o nuanță uniformă, dar și un păr hidratat, mătăsos și strălucitor alege vopselele profesionale din rețeaua de magazine Loial.

Petreci marea majoritate a timpului acasă?

Dacă stai mai mult acasă, acum este momentul perfect să faci procedurile pentru care nu aveai timp și să-ți răsfeți pielea cu o îngrijire delicată. Iată câteva produse care te vor ajuta pe parcursul verii să ai un ten fără imperfecțiuni, radiant și incredibil de sănătos:

Gel hidratant

„Biotherm Aqua Pure Super Concentrate” este un concentrat autentic de hidratare și puritate, pe bază de plancton. Formula este îmbogățită în acid salicilic, care acționează asupra pielii supuse imperfecțiunilor: pori dilatați și exces de sebum. Dacă tenul tău are nevoie de luminozitate sau elasticitate, atunci poți alege versiunile „Aqua Glow” sau „Aqua Bounce”. Toate cele trei formule magice pentru un ten fără imperfecțiuni, dar și o gamă variată de produse de la marile branduri internaționale le găsești în magazinul partener Vizaje-Nica.

Cremă de zi/noapte

Energia pielii se pierde rapid din cauza factorilor de stres, iar rezultatul este un ten obosit. Cremele de zi și noapte ajută tenul să-și mențină vitalitatea și elasticitatea, datorită ingredientelor care redau energia necesară pielii, iar dacă vrei ca tenul tău să îți răspundă cu o notă de aspect proapăt și radiant poți alege crema „X-TREME” de zi și de noapte de la KLAPP Cosmetics, cu o textură bogată și aromă plăcută. Aici găsești o gamă variată de produse profesionale pentru îngrijirea tenului, ca să ai o piele exact ca după proceduri la salon.

Produse de unghii

Dispui de mai mult timp pentru unghiile tale? Atunci trebuie să știi că poți să-ți faci unghiile ca la salon în confortul propriei locuințe. O pilă, o bază de unghii o ojă semipermanentă și o lampă LED te pot ajuta să obții manichiura perfectă. În magazinele Infinity Cosmetics găsești tot de ce ai nevoie pentru unghii sănătoase, îngrijite și atractive.

Muncești la birou?

În această perioadă, purtarea unei măști de protecție în spațiile închise este obligatorie. Indiferent de restricții, îți dorești să arăți impecabil, iar pentru că atenția este redirecționată spre ochi și podoaba capilară, mai puțin pe buze și pomeți, vezi câteva produse WOW:

Fard pentru ochi

În acest an, make-up artiștii recomandă să alegi culori mai puternice, mai pigmentate, pentru a-ți scoate în evidență privirea. Poți încerca paleta de farduri pentru ochi Candy Bar de la Inglot, pentru a obține un aspect combinat între dulce și picant și un look rezistent de sezon. Setul de 10 culori, pe cât de fine, pe atât de îndrăznețe, îți va transforma vara într-un deliciu. La acest partener poți găsi, de asemenea, o diversitate multicoloră de farduri și alte produse cosmetice, pentru orice zi a saptămânii și orice dispoziție.

Creion pentru sprâncene

Sprâncenele sunt cele care inevitabil atrag atenția, ca un magnet, iar asimetria lor, de obicei, dă mari bătăi de cap femeilor. Cel mai ușor ar fi să utilizezi un creion destinat sprâncenelor, cu ajutorul căruia le vei putea defini într-un mod egal, fără să exagerezi. Cel de la Just Make-up este un produs profesional, disponibil în 4 nuanțe, care îți va permite să îți modelezi sprâncenele astfel încât să arate cât mai naturale.

Produse pentru păr

Pentru o podoabă capilară de invidiat, alege produsele brandului „Macadamia Professional”, disponibile pe HAIRSHOP.MD. Vara, părul este mai deteriorat decât de obicei și are nevoie de o hidratare specială. De aceea, un produs cosmetic de îngrijire premium, care are la bază cele mai eficiente ingrediente naturale – ulei de argan și nuci de macadamia (cea mai scumpă nucă din lume), vor restabili echilibrul hidratării părului, lăsându-l catifelat, elastic, strălucitor cu un aspect sănătos.

Cumpărăturile de vară nu au fost niciodată mai ușoare. Prietenul la nevoie se cunoaște, iar LiberCard este prietenul tău de încredere, ca să te simți răsfățată oricând și oriunde, indiferent de sezon.

Odată ce îl ai în buzunar, ți se deschid ușile a sute de magazine (inclusiv magazine online) partenere Moldova Agroindbank, ai libertatea să plătești în rate și nu te costă nici un leu în plus. Mai mult, toți cei peste 2000 de parteneri LiberCard îți permit să cumperi ce îți place, fără dobândă și cu multe alte avantaje. Descoperă rețeaua completă de parteneri pe https://libercard.md.

Tot ce îți mai rămâne să faci după cumpărături este să le plătești… dar nu acum. Achită-le începând cu luna viitoare – fără dobândă, comisioane și costuri suplimentare – în rate FIXE și EGALE (până la 12 luni, în funcție de partener).

Savurează. Creează. Iubește – împreună cu LiberCard!

ДРУГИЕ СТАТЬИ