Всё про LIBERCARD

Ce porți vara asta? Magazinele autohtone propun ținute în tendințe pe care să le achiți treptat

747 просмотров

După o perioadă îndelungată de autoizolare, ai senzația că nimic nu îți vine bine și hainele tale par demodate? Atunci cu siguranță trebuie să-ți reînnoiești garderoba și să alegi piese în tendințe pentru mai mult confort și stare de bine, mai ales că partenerii LiberCard îți oferă șansa să te răsfeți acum cu produsele dorite, dar să le achiți în două-trei luni, fără niciun leu în plus.

Dacă nu știi de unde să începi și ce ți s-ar putea potrivi, îți propunem câteva tendințe comode și stilate, perfecte pentru această vară.

Stilul safari

Trendul presupune un cocktail de stiluri, printre care sport, militar și casual. Acesta se regăsește în rochii sau cămăși confecționate din materiale naturale, precum bumbac sau tricot. Nuanțele dominante sunt maro, kaki, bej, măsliniu sau gri deschis, culori care se regăsesc din abundență în deșertul african. Mango îți propune câteva modele de rochii interesante în acest stil, pe care le poți asorta ușor cu teniși pentru un look lejer sau cu sandale pentru o ținută stilată.

Mânecile bufante

Știai că anul 2020 este un an al volumului în materie de haine? Asta înseamnă că rochiile și bluzele cu mâneci bufante sunt la mare căutare. Alege un tricou cu mâneci cât mai mari și combină-l cu o fustă care se mulează pe corp, pentru o ținută echilibrată. Magazinul Noos are în colecția sa câteva modele de efect. Dacă însă crezi că mânecile bufante nu ți se potrivesc, atunci optează pentru piese vestimentare cu volane.

Imprimeuri florale și tropicale

Rochiile vaporoase cu imprimeuri florale au fost întotdeauna o alegere romantică. Tendința rămâne a fi populară și în această vară, iar la mărcile Vasconi și Davimi găsești o gamă variată de imprimeuri cu flori colorate și joviale. De asemenea, poți încerca imprimeul cămășilor hawaiiene, care și-a făcut apariția pe rochiile cu iz tropical create pentru sezonul cald. Acestea pot fi asociate cu o poșetă din rafie și bijuterii discrete.

Ținute din piele eco

Jacheta din piele este o piesă vestimentară clasică, dar în această vară articolele din materialul versatil câștigă tot mai mult teren. Astfel, pantalonii scurți sau fustele din piele ecologică sunt o nouă tendință estivală. Combinate cu tricouri pastelate sau cu bustiere simple, te pot ajuta să obții o ținută care nu va trece neobservată. Magazinele Aridon și Julia Allert îți propun articole atractive și nonconformiste pentru serile târzii de vară.

All white

Ținutele albe în întregime sunt practice și comode, iar designerii continuă să le recomande, fiind extrem de confortabile și răcoroase. Rochiile albe cambrate pe talie sau oversized sunt potrivite la birou, în parc sau chiar acasă. Create din in sau bumbac, decorate cu perle sau aplicații dantelate, aceste piese vestimentare fac parte din garderoba oricărei femei. Georgette are în colecția de vară rochii albe de diferite modele și lungimi, pentru toate preferințele.

Mai stai pe gânduri? Bucură-te de hainele tale noi chiar acum, mai ales că magazinele au în această perioadă reduceri generoase – între 20 % și 60 %. Doar pentru ca tu să te poți bucura de cât mai multe ținute estivale, pe care le poți achita instant cu LiberCard.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi cardul gratuit pe libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi limita de credit și poți petrece timpul liber fără griji. Mai mult, ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația specială MAIBank, care te ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și ratele care trebuie achitate. Descoperă rețeaua completă de parteneri pe libercard.md.

Savurează. Creează. Iubește – împreună cu LiberCard!

ДРУГИЕ СТАТЬИ