Всё про LIBERCARD

Prinde stilul de primăvară și înnoiește-ți inteligent garderoba pentru noul sezon (Foto)

702 просмотра

Primăvara ne provoacă să facem curățenie generală nu doar în casele noastre, dar și în dulapul cu haine. Ești gata să scoți în evidență ținute mai îndrăznețe, deci ai nevoie de idei chic și colorate, care să nu bată la buzunar. LiberCard poate fi prietenul tău de nădejde în această aventură: îți cumperi orice dorești de la partenerii săi și achiți în următoarele luni, în sume egale, fără costuri suplimentare.

Iată o listă de sugestii cu stil, atât pentru femei, cât și pentru bărbați – ținute pe care le găsești în rețeaua partenerilor LiberCard:

#Costumele clasice

#Articolele din denim

Oricât de ciudat ar părea, articolele din denim nu se demodează niciodată, dimpotrivă, în fiecare an apar noi articole vestimentare și tendințe tot mai interesante. Ca sugestie, anul acesta se poartă salopetele largi în nuanțe vintage.

#Hanorace

Prin diversitatea lor cromatică și imprimeurile sugestive, pot fi o alegere minunată atunci când vine vorba de asortare. Doar imaginează-ți combinația cu niște adidași în picioare și o pereche de blugi largi – perfect pentru plimbările în aer liber!

#Culorile pale

Mizează pe nuanțe pale și vei crea o ținută pe cât de simplă, pe atât de elegantă. Finețea culorii roz pal îți va conferi o notă de feminitate absolută.

#Imprimeuri florale

Sunt cele care asigură un look chic în orice parte a zilei. Împrumută de la primăvară nuanțele sale, pentru o ținută care va fi remarcată cu certitudine.

#Bluze cu imprimeuri speciale

Bluzele cu imprimeuri speciale devin un look tot mai solicitat, datorită faptului că îți pot personaliza limbajul extern așa cum îți dorești. Dacă vrei să fii original în acest sezon, alege ținutele cu imprimeuri neobișnuite.

LiberCard are cea mai generoasă listă de parteneri care îți oferă aceste ținute de primăvară, dar și multe alte opțiuni – toate în rate. Comandă cardul gratuit pe www.libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și îți creezi look-ul tău așa cum ți-l dorești. Și ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația MAIBank, care te va ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate.

Cu LiberCard ai liber la cumpărături!

 

ДРУГИЕ СТАТЬИ