ROXEN SPA SALON

1 magazin
Despre partener

ROXEN SPA SALON - spa salon.

Fugi de străzile aglomerate ale orașului și de grijile de zi cu zi.

Cufundă-te în fericirea senzației de propriul corp și de viața însăși.

Regăsește armonia interioară și pacea cea dorită. Aceasta este ceea ce vă oferim în centrul SPA al hotelului „Roxen Hotel&SPA”.

ROXEN oferă o gamă largă de servicii:

- Piscină mare și curată, cu o zonă de relaxare, decorațiuni din mușchi natural, cabine de duș și vestiar.

- Saună rusă din lemn natural de stejar cu panou de sare din Himalaya. Această procedură ameliorează oboseala, ajută la funcționarea organelor interne, sistemului cardiovascular și metabolismului, ceea ce duce la purificarea și reînnoirea organismului.

- Hammam (saună turcească) cu pulverizare de sare și uleiuri esențiale. Ajută la curățirea și hidratarea pielii, de asemenea elimină toxinele din organism, îmbunătățește circulația sângelui, mărește imunitatea, ameliorează oboseala, tensiunea, precum și insomnia, depresia și dă un efect de întinerire.

- Corpul nostru este compus din 5 elemente care îl susțin într-un mod echilibrat. Camera privată „5 elemente” te va ajuta să vă relaxați și să uitați de toate problemele, aici aceste elemente sunt reprezentate de: cascada de perete (Apa), plante naturale (Pământul), bio cămin (Focul), pulverizarea uleiurilor esențiale naturale cu nanoparticule (Aerul) și dispozitivul exclusiv Biomedis Trinity pentru activarea energiei vitale (Etherul).

Vizitarea acestei încăperi oferă o armonie completă a acestor 5 elemente în corpul dumneavoastră, ceea ce contribuie la buna funcționare a organismului în ansamblu.

- Meniu special pentru centrul SPA, exclusiv pentru sejurul tău confortabil.

Date de contact

www.roxen.md

022 101 022