Despre partener

BUFFALO STEAK HOUSE - restaurant unde se servesc fripturi suculente, sucuri gustoase, pâine de casă mereu proaspătă și vin excelent.

BUFFALO STEAK HOUSE a câștigat inimile vizitatorilor încă din primele zile ale deschiderii sale. Sensibilitatea și profesionalismul creatorilor săi au făcut din acest local un spațiu preferat pentru mulți rezidenți ai capitalei.

Nicăieri nu vei gusta o friptură mai suculentă și mai aromată.

Gătirea unei fripturi impecabile este o sarcină dificilă chiar și pentru un bucătar iscusit, totuși, după ce ai gustat carne la BUFFALO STEAK HOUSE, vei înțelege cu adevărat gustul steakului de calitate.

Restaurantul are două etaje și deține o terasă de vară situată în inima orașului. Nu vei fi dezamăgit de interiorul acestuia. O caracteristică distinctivă a terasei este daptul că e situat în curtea restaurantului, departe de agitația orașului.

Copiilor, deasemenea le va plăcea aici. Ei au la dispoziție un panou - plasmă, o colecție de desene animate, diverse jucării, lemn pentru desen și colorat. 

Dacă vrei să îți petreci frumos timpul liber și îți place bucătăria din carne, nu ezita să mergi la BUFFALO STEAK HOUSE!

 

La achitarea cu libercad, cardul de reducere nu este valabil.

 

 

Date de contact

www.buffalosteakhouse.md

079 886 677